Verksamhetsplanering i Botkyrka

Planeringsdag / metodutvecklingsdag – Sektion 50, Botkyrka

Ryktet om CCG:s arbetssätt på Arbetsförmedlingens högkvarter i Solna nådde även ut till sektionerna ute i landet och vi fick förfrågan om att agera Workshop Wizard för Sektion 50 i Botkyrka och stötta dem i deras planerings- och utvecklingsdag. Den lokala chefen inledde själv, traditionellt, med bildspel och satte upp spelregler för dagen med en liten övning i gula lappar. Gruppen anade ännu inte vilken upplevelse som skulle träffa dem som en stormvind.

I vanlig ordning styrde vi upp dagen, och vägledde deltagarna in i MeetingSphere och ett strukturerat arbete. Därefter jobbade gruppen igenom alla planerade utvecklingspunkter, skapade prioriterade och ansvarstilldelade aktiviteter, samt efter dagen klickade vi på rapportgeneratorn och tackade som vanligt med …

Tack för en bra workshop! Rapporten ligger i er mailbox!

Alla våra leveranser avslutas alltid med att lyssna in vad deltagarna tyckt varit bra. Följande feedback fick CCG för sin roll som Workshop Wizard under dagen. I egenskap av digitala workshopledare har vi möjligheter som traditionella angrepp aldrig kommer i närheten av. Vi kan garantera 100% demokrati, engagemang oavsett om man sitter med i rummet eller online på distans.

Är ni intresserade av att veta mer? Hör av er till hello@ccgeurope.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Chinese (Simplified)EnglishFrenchGermanSpanishSwedish
%d bloggers like this: