Säkra din verksamhet med kontinuitetshantering – Webinar 22 april

“Kan man förbereda sig på det okända? Dagens situation sätter kontinuitetshantering på prov. Strategier kan behövas för hantering av stora personalbortfall, tapp av nyckelpersoner och för kritiska underleverantörer.”

I samarbete med Atea är vår Pierre Wettergren en av talarna på detta webinar 22 april kl 09.00 “Säkra din verksamhet med kontinuitetshantering”.

Pierre är en internationellt erkänd expert inom Business Continuity Management (BCM), sedan 2007 engagerad expert inom ISO och utveckling av internationella standarder – ISO Security & Resilience där BCM, Information Security Management, och andra internationella standarder till gagn för samhällets säkerhet utvecklas. Under de senaste 10 åren har Pierre utvecklat kompetensområdet BCM, varit en frekvent talare på konferenser, och en uppskattad lärare, workshop ledare och coach.

Chinese (Simplified)EnglishFrenchGermanSpanishSwedish
%d bloggers like this: