Clever Digifika för alla

Varannan onsdag kl 10 är det öppen digifika med oss på Clever Collaboration Group. Du fixar egen fika och vi bjuder på en stunds härvaro tillsammans med ett tema och en gäst som berättar om något inom området säkerhet och arbetsmiljö. Det går bra att ställa frågor och reflektera via chatten eller live när det finns utrymme.

Anmäl dig genom att skicka e-post till hello@ccgeurope.com. Vi skickar en mötesinbjudan med länk till Teams möte strax innan.

GDPR: I och med anmälan till Clever Digifika godkänner du att vi sparar din e-postadress för framtida inbjudningar till event och aktiviteter. Du kan när som helst höra av dig till hello@ccgeurope.com och be om att bli raderad från maillista. Vi tar inga bilder på mötet och inget spelas in. Du väljer själv om du vill delta med din kamera på eller av.

Teman

Onsdag 8 juli kl 10.00-10.30
Går jag till jobbet för att jag vill eller måste? – Ett samtal om medarbetarengagemang med Thomas Larsson (EQonsulting)

9 juli – 18 augusti tar vi semester från Clever Digifika

Onsdag 19 augusti kl 10.00-10.30
Healthy Workplace – ett samtal kring hur vi kan utveckla hälsosamma och hållbara medarbetare och verksamheter med Jan Winroth (Högskolan Väst och Institutet för stressmedicin)

Onsdag 2 september kl 10.00-10.30
I skuggan av strålkastarens ljus – vad händer när chefen inte ser på? med Dr Jan Wickenberg (Chalmers University of Technology)

Onsdag 16 september kl 10.00-10.30
Arbetsmiljö som en del av verksamhetsplaneringen- hur myndigheten arbetar med strategiskt arbetsmiljöarbete med Nina Bengtsson (Arbetsförmedlingen)

Onsdag 30 september kl 10.00-10.30
A piece of the boardroom pie – ett samtal om vad som driver styrelsers engagemang i hälsa- och arbetsmiljöfrågor med dr Caroline Lornudd (Lornudd Consulting AB, Karolinska Institutet)

Onsdag 14 oktober kl 10.00-10.30
Combating sexual haressment – a conversation about research on sexual haressment in Bosnia and Herzegovina with J.D. Lejla Gacanica (This Clever Digifika will be in english.)

Nya gäster

Har du ett tema inom Säkerhet och Arbetsmiljö du skulle vilja lyfta på Clever Digifika kan du tipsa oss om spännande gäster. Hör i så fall av dig till hallo@ccgeurope.com.

Tidigare teman (klicka på länken för att läsa en sammanfattning)

Transformation Rwanda- ett samtal om socialt, kommersiellt och hållbart entrepenörskap i Rwanda med Ola Ekman
Informationssäkra din verksamhet! med Björn Bengtsson (2bSec)
Våld i nära relation! Hur kan arbetsplatsen hjälpa? med Maria Larsson (Clever Collaboration Group)
Arbetsmiljöarbete från hemmakontoret med Carolin Wilhelm (Clever Collaboration Group)
Risk- och konsekvensanalys i Coronas spår med Pierre Wettergren (Clever Collaboration Group)