Clever Digifika 1 Pierre Wettergren: Risk- och konsekvensanalys i Coronans spår

Premiären av den offentliga digifikan var spännande! Skulle någon logga in och hälsa på oss medan vi fikade och pratade om riskhantering? Japp, ett tiotal personer tittade in och lyssnade! Så himla roligt!

Det är bråda dagar för alla risk- och krishanteringsexperter. I princip alla organisationer och företag över hela världen ställer om eller i alla fall ser över sin verksamhet med avseende på Coronans smittspridning OCH de effekter som en total inbromsning av världsekonomin ger.

Gästföreläsaren på premiären av Clever Digifika är Pierre Wettergren, vd för Clever Collaboration Group. Alltså en i gänget som tagit initiativet till att bjuda in vem som helst att lyssna till ett avslappnat live fika-samtal.

Pierre bjöd på smakprov av kontinuitetshantering,
att upprätta förmåga vid oförmåga

Han presenterar det så enkelt och bra att även de som aldrig ens funderat på vad kontnuitet är och att det finns specialiserade människor som arbetar med detta varje dag, hängde med och kunde ställa adekvata frågor!

Riktigt schysst att få lyssna till en expert
och lära sig något nytt
samtidigt som man fikar tillsammans!

Redan i januari började vi på CCG med digifika kl 10 varje dag, alltså innan Coronan slog till. Vi ville helt enkelt träffas och ha den sociala kontakten trots att vi är resande konsulter överallt i Sverige och stundtals i världen, dock inte just nu. Då är det mysigt att kunna fika tillsammans och tjöta lite.

Nu i kristid så tänkte vi att det vore ofint att inte dela med sig av detta koncept! Så vi öppnar upp vår digifika för alla varannan onsdag framåt. Vi bjuder in en gästföreläsare och har ett tema. Man får ställa frågor både i chatten och live. Man bestämmer själv om man vill synas i bild. Clever Digifika spelas inte in utan det händer live med dem som är där.

Kommande Clever Digifika med tema och gästföreläsare:

Onsdag 13 maj kl 10.00
Arbetsmiljöarbete från hemmakontoret! – med Carolin Wilhelm , Clever Collaboration Group

Onsdag 27 maj kl 10.00
Våld i nära relation! Hur kan arbetsplatsen hjälpa? – med Maria Larsson , Clever Collaboration Group

Onsdag 10 juni kl 10.00
Informationssäkra din verksamhet! med Björn Bengtsson, 2bSec

Onsdag 8 juli kl 10.00
Går jag till jobbet för att jag vill eller måste? – Ett samtal om medarbetarengagemang med Thomas Larsson, EQonsulting

Onsdag 22 juli kl 10.00
Smygmeditera dig pigg på jobbet! – ett samtal med yogalärare och fd Polis Helen Persson, Föreningen Yogafamiljen


Här är Inlägg med länk till Clever Digifika, varannan onsdag kl 10. Om du har facebook så kan du anmäla ditt intresse till vårt event Clever Digifika så får du påminnelser när det är dags.

Vi ses på nästa digifika!
Allt gott! / CCG- teamet

Chinese (Simplified)EnglishFrenchGermanSpanishSwedish
%d bloggers like this: