En frukost för framtiden – Onsala företagsnätverk

Tillsammans med kommunens politiker bjöd Onsalahalvöns företagarnätverk in till samskapande dialog om kommunens översiktsplan på Gräppås Golfklubbs uteveranda. Innan nätverksträffen hade deltagarna fått titta på översiktsplanen på kommunens hemsida och noterat att det fanns utrymme för att skapa detaljerad planering för Onsala-halvön. Syftet med träffen var att man som företagare skulle få vara med och dela sina förslag till utveckling av näringslivet på Onsala-halvön. En frukost tillsammans med politiker och tjänstemän är en bra början.

Kungsbacka kommuns politiker och tjänstemän gav en inblick om nuvarande översiktsplan, bakomliggande faktorer och nuvarande prioriterade utvecklingsområden. Med intresse fick deltagarna höra att kommunen nu äger marken i Mariedal och att man vill göra något konstruktivt och bra utifrån den infrastruktur som man redan investerat i Mariedalskrysset. Deltagarna på plats och på distans fick möjlighet att föra in frågor och förslag i dialogverktyget MeetingSphere som man vill skall beaktas av kommunen i det fortsatta arbetet.

Gräppås Gårdscafé serverade denna morgon en jättefin frukost i en underbar miljö helt enligt de rekommendationer och riktlinjer som finns från Folkhälsomyndigheten kopplat till pandemin. För de som av någon anledning inte kunde vara på plats livesändes frukosten via Onsala Företagsnätverks slutna Facebook grupp.

Pierre Wettergren (Clever Collaboration Group Europe AB) och Mats Duell (Kompetenshamnen AB) är två av initiativtagarna till Onsala företagsnätverk. På bild saknas den tredje länken Marga Ekberg (Gräppås Golfklubb) som var värdinna för fredagens frukost.

CCG Europe har drivit och samskapat nätverket i snart 6 år – en samhällsutvecklare att räkna med.

Onsala företagsnätverk vill tacka Kungsbacka kommuns politiker och tjänstemän för inblick om nuvarande översiktsplan bakomliggande faktorer och nuvarande prioriterade utvecklingsområden och ser fram emot fortsatt dialog och samskapande kring framtiden.

För mer information om Onsala företagsnätverk kan du kontakta pierre.wettergren@ccgeurope.com

Chinese (Simplified)EnglishFrenchGermanSpanishSwedish
%d bloggers like this: