Ta en digifika med Ola Ekman och lyssna på entreprenörskap i Rwanda!

Missa inte digifikan den 24 juni kl 10 och samtalet om socialt, kommersiellt och hållbart entrepenörskap i Rwanda med Ola Ekman alias The Space Captain. Hans idé bygger på var som händer i utrymmet emellan människor, därav The Space. Fokus i detta samtal kommer att vara hur entreprenörskap bidrar till läkning och ett växande samhälle, efter folkmordet i Rwanda.

Anmäl dig till hello@ccgeurope.com . Vi behöver din email eftersom själva digifikan sker i ett Teams-möte. Du får då en möteskallelse där du kan klicka på länken för att ansluta kl 10 på onsdag.

/Vi ses på digifikan!

GDPR: Vi tar inga bilder på mötet och inget spelas in. Du väljer själv om du vill delta med din kamera på eller av. Andra mötesdelatagare kommer däremot att se din email i mötesinbjudan. Efteråt skriver vi en sammanfattning av mötet och publicerar efteråt på www.ccgeurope.com och våra sociala medier, men nämner inga deltagares namn.

Ni som har anmält er till Clever digifika får en mötesinbjudan till dessa återkommande digifika varannan onsdag och kan närsomhelst avböja att få dem genom att maila till hello@ccgeurope.com

Kommande digifika

Onsdag 8 juli kl 10.00
Går jag till jobbet för att jag vill eller måste? – Ett samtal om medarbetarengagemang med Thomas Larsson (EQonsulting)

Onsdag 22 juli kl 10.00
Smygmeditera dig pigg på jobbet – ett samtal med yogalärare och fd Polis Helen Persson (Föreningen Yogafamiljen)

Onsdag 19 augusti kl 10.00
Healthy Workplace – ett samtal kring hur vi kan utveckla hälsosamma och hållbara medarbetare och verksamheter med Jan Winroth (Högskolan Väst och Institutet för stressmedicin)

Onsdag 2 september kl 10.00
I skuggan av strålkastarens ljus – vad händer när chefen inte ser på? med Dr Jan Wickenberg (Chalmers University of Technology)

Onsdag 16 september kl 10.00
Arbetsmiljö som en del av verksamhetsplaneringen- hur myndigheten arbetar med strategiskt arbetsmiljöarbete med Nina Bengtsson (Arbetsförmedlingen)

Nya gäster

Har du ett tema inom Säkerhet och Arbetsmiljö du skulle vilja lyfta på Digifika har du möjlighet att bli inbjuden som gäst till oss. Hör i så fall av dig till carolin.wilhelm@ccgeurope.com.

Tidigare teman (klicka på länken för att läsa en sammanfattning)
Informationssäkra din verksamhet! med Björn Bengtsson, 2bSec
Våld i nära relation! Hur kan arbetsplatsen hjälpa? med Maria Larsson , Clever Collaboration Group
Arbetsmiljöarbete från hemmakontoret med Carolin Wilhelm , Clever Collaboration Group
Risk- och konsekvensanalys i Coronas spår med Pierre Wettergren , Clever Collaboration Group

Chinese (Simplified)EnglishFrenchGermanSpanishSwedish
%d bloggers like this: