Webbinar med Carolin 3 september: Arbetsmiljöarbete – nödvändigt ont eller smart affär?

Se hit alla SME!

Visst kan arbetsmiljöarbete kännas både tråkigt, kravfyllt och resurskrävande. Arbetar vi med frågorna på traditionellt vis så blir resultatet därefter. Denna förmiddagen diskuterar vi hur arbetet kan vara kul och modernt och på allvar bidra till att nå verksamhetens mål.

Den 3 september har du möjlighet att hänga med vår konsult Carolin Wilhelm på Business Region Göteborg AB:s Svar Direkt Digitalt: Arbetsmiljöarbete – nödvändigt ont eller smart affär?

Webbseminarium öppet för deltagare i Expedition Framåt!
Detta webbinarium är öppet bara för företagare som deltar i tillväxtprogrammet Expedition Framåt. Deltar ditt företag inte, hör då gärna av dig till expeditionframat@businessregion.se för att få veta vad det innebär.
Du kan nå inbjudan till webinar här.

Chinese (Simplified)EnglishFrenchGermanSpanishSwedish
%d bloggers like this: