NYHETSBREV: Välkommen hösten önskar Clever Collaboration Group!

Under våren 2020 vaknade Sverige till liv när det kommer till digitalisering, kris- och sårbarhetshantering, hur samhällets stöd vid våld i nära relation brister, hur vi ska säkra viktiga leveranser och informationssäkerhet i organisationer under kris, väcka frågan kring god arbetsmiljö mitt i förändring och osäkerhet. CCG Europes mission är att förändra sättet människor arbetar tillsammans och vi älskar att fler blir passionerade för de frågor vi brinner för.

Vi ser fram emot en höst där löven blir gula, orangea och röda. Det är då vi kavlar upp ärmarna, kreativiteten sprudlar och vi gör det tillsammans med andra. Vi har många nya spännande samarbeten och erbjudanden på gång. Ni hittar oss till exempel som guldmedlemmar i Johanneberg Science Parks nätverk för små- och medelstora företag samt leder webinar i samarbete med Business Region Göteborg. Vill du hänga med oss lite informellt är Clever Digifika en skön avslappnad tillställning. Vi har startat vår första online utbildning i BAM Bättre arbetsmiljö i samarbete med Hariett AB och fler utbildningar kommer.

Höstens aktiviteter– här hittar ni oss (klicka på rubriken för länk till mer information)

BAM Bättre arbetsmiljö grundutbildning
11 och 18 augusti samt 8 september kl 09.00-16.00 via Teams
CCG Europes öppna arbetsmiljöutbildning på helt online med klassrumskänsla för chefer och skyddsombud. Fler datum erbjuds under hösten.

Clever digifika
Start 19 augusti. Varannan onsdag kl 10.00-10.30 via Teams
CCG Europes öppna digifika där vi bjuder på en stunds härvaro tillsammans med ett tema och en gäst som berättar om något inom området säkerhet och arbetsmiljö.

Online Workshop: Var brister skyddsnätet?
Öppen till 31 augusti
CCG Europe bjuder in alla intressenter runt våld i nära relation till en digital workshop för att identifiera på vilket sätt samhället brister i att ge rätt hjälp och stöd. Med denna workshop vill vi vända på perspektivet och synliggöra att alla myndigheter har ett ansvar att arbeta med denna fråga på helt nya sätt. Fokus är att identifiera var det finns potential att bli bättre så vi kan minska våldets konsekvenser och spara samhällets resurser.

Webbinar: Arbetsmiljöarbete – nödvändigt ont eller smart affär? – Business Region Göteborg
3 september kl 09.00-09.45 + Q&A
CCG Europe gästar Business Region Göteborg:s Svar Direkt för små- och medelstora företagare som deltar i tillväxtprogrammet Expedition Framåt.

Projekt Modig – Göteborgsregionen
Start 16 september
CCG Europe samarbetar med Högskolan Väst och EQonsulting i utbildningen “Förändringsledarskap vid digitalisering” för enhetschefer, samordnare och lokala projektledare som fortsättning på ledarskapsutbildning i Projekt Modig.

EnglishSwedish
%d bloggers like this: