Digitalisering – gör livet lättare

Vi tror på Tillsammans! Att hitta det som förenar oss, istället för det som skiljer åt. Människor kan åstadkomma fantastiska saker tillsammans, men det tar ofta lång tid och det blir lätt en del grus i det mellanmänskliga maskineriet. Vi använder digitala verktyg för att ta hand om ”gruset” och det gör vårt arbetssätt mycket snabbare än traditionella möten, workshops och processer. 

Vi blir smartare tillsammans!

Nedan finns exempel på hur vi arbetar med digitala verktyg 

MeetingSphere

– det digitala verktyget som gör det omöjliga, möjligt!
Tänk dig vilken process som helst som involverar människor, där kan MeetingSphere åstadkomma underverk. Det är ett multifunktions-verktyg, likt den schweiziska armèkniven. Det löser allt och kan användas överallt!

Läs mer på MeetingSpheres hemsida!

MeetingQuality

– mäter kvalitén på era möten!
Alla mötesdeltagarnas värderar mötet och varandras insatser. Allt är anonymt. Bakom MeetingQuality finns ett avancerat AI som tolkar resultat och ger möjlighet att optimera era möten.

MeetingQuality är enkel att använda:

  1. Bjud in MeetingQuality som en mötesdeltagare när du bokar mötet.
  2. Efter mötet får alla deltagare ett mail där man svarar på frågor.
  3. 24 timmar efter mötet får alla ett resultat baserat på deltagarnas svar.

Läs mer på MeetingQualitys hemsida!

Traditionell workshop vs digital

Workshop – mirakelmedicinen i alla lägen! Den används flitigt på konferenser och för att få i gång kreativa processer i företag. För många är det ett sätt att skapa teamkänsla och få medarbetare att känna sig delaktiga.

Men handen på hjärtat Hur effektiva är traditionella workshops egentligen?  
Hur kreativt är det när  man måste tassa på tå för härskartekniker från kollegor och vet att ingen kommer att ta hand om de idéer som kommer fram? 

En digital workshop tar bort alla negativa beteenden och förstärker alla positiva mänskliga egenskaper! Ni som brukar använda workshop måste testa detta. 

 

11 years of Clever Collaboration in Europe

11 years of Clever Collaboration in Europe

Today we celebrate making a difference for 11 years. May 24th 2009 I registered the company that we today know as Clever Collaboration Group Europe AB’, or CCG in short. During the years we have and still are changing the way people work together. Organizations that...

Informationssäkra din verksamhet! – Clever Digifika nr 4

Informationssäkra din verksamhet! – Clever Digifika nr 4

Vad är Björns superkraft respektive kryptonit? Informationssäkerhetsexperten Björn Bengtsson var gästtalare på dagens öppna Clever digifika. Björns superkraft är regelefterlevnad och hans kryptonit är oärlighet. Nu kastar vi oss in i en resumé av dagens späckade 30...

Hälsa & arbetsmiljö på hemmakontoret! – Clever Digifika nr 2

Hälsa & arbetsmiljö på hemmakontoret! – Clever Digifika nr 2

Bättre arbetsmiljö hemma! Gå gärna till och från jobbet även om du arbetar hemma genom att gå ett varv runt kvarteret och ta en lunchpromenad. Försök att variera din arbetsställning i hemmet för att få variation, glöm inte bort att andas och rör på dig under videosamtal. Ta walk and talk möten, antingen att ni går med kollegan eller pratar i telefon. Utmana kollegorna att gå 2000 fler steg/dag än vanligt via en app