Våra Utbildningar

CCG:s Academy står för värdeskapande lärande. Kursutbudet återspeglar de behov som vi identifierat hos våra kunder. I en värld som förändras snabbt behöver vi ständig utveckling. Genom våra utbildningar och event möter vi dessa behov.

Nedan ser du vårt utbildningsutbud. Vi genomför flera av våra utbildningar digitalt.  Du kan alltid kontakta oss för att diskutera behoven i just din organisation.

Alla våra kurser är certifierade och kan anslutas till LinkedIn. Dessutom kan vi erbjuda våra kurser på engelska, om så önskas.

HWP101
Bättre Arbetsmiljögrundutbildning (BAM)

BAM är en grundutbildning för chefer och skyddsombud som ger metoder och kunskaper för att jobba med den fysiska och psykosociala arbetsmiljön. 

HWP102
Organisatorisk & Social Arbetsmiljö i Praktiken

Denna utbildning kommer att tillämpas på alla organisationer som vill förbättra funktionsdugligheten och elasticiteten hos kärnfunktionerna i samhällets offentliga och privata sektorer.

HWP103
Arbetsmiljö i WFH 
(Working from Home)

På denna utbildning utgår vi från begreppet ”arbete hemifrån” när det rör arbetstagare som rekommenderas att inte arbeta från sina ordinarie kontor eller arbetsplatser. Den situationen skiljer sig i praktiken från de villkor som ofta ingår i till exempel distansanställningsavtal.

Våra Utbildare

Pierre Wettergren

Utbildare

Carolin Wilhelm

Utbildare

Andrea Berglund

Utbildare

Sara Wettergren

Utbildare

FAQ

Kontakta oss gärna om du inte hittar svaret på din fråga nedan.

Hur kan jag registrera mig?

Registrering för våra kurser är enkelt. Använd bara knappen "Kontakta Oss" på sidan och skicka ett e-post till oss och notera den kurs du är intresserad av. Glöm inte att ange antalet deltagare i e-postmeddelandet så återkommer vi till dig ASAP. Låt oss veta om du har andra önskemål eller specifikationer angående kurserna.

Erbjuds dessa utbildningar på andra språk?

Alla våra utbildare och medarbetare har goda kunskaper i både svenska och engelska. På begäran är det möjligt att erbjuda utbildningar på engelska för expats och företag med engelska som arbetsspråk.

Är kurserna 100% online? Behöver jag delta i några lektioner personligen?

CCG har följt digitaliseringen i flera år, även före den olyckliga pandemin. Vi anser att alla ska ha tillgång till den kunskap och erfarenhet vi tillhandahåller. Därför erbjuds alla våra kurser digitalt. Naturligtvis tillhandahåller vi på plats tjänster om så önskas, antingen på vårt kontor i Göteborg eller på en bestämd plats.

Vad är XLeap?

XLeap är annorlunda. Det efterliknar inte bara traditionell underlättningsmetodik på avstånd. Istället accelererar XLeap allt dramatiskt och involverar alla. Det övervinner sociala hinder. Det gör det möjligt för grupper att göra saker som inte är möjliga i traditionella inställningar som omedelbar prioritering, mätning av samtycke och bedömning av problem, ideer och alternativ på flera kriterier.

Kort sagt, det finns många nya saker att lära sig. Medan lärande genom att göra är bra, föredrar de flesta facilitatorer och konsulter vägledning av en tränare när de tillämpar de nya möjligheterna på sitt vanliga sätt att arbeta med grupper. En viktig del av ett sådant påskyndat lärande är att lära sig lite traditionell visdom om vad som är och vad som inte är möjligt för en grupp att uppnå både i ett rum tillsammans och på distans.

Behöver jag ta kurserna i en viss ordning?

Ni kan ta kurserna i vilken ordning ni vill.

Kan jag ansöka på uppdrag av min organisation? Kan kurserna ges privat endast till anställda i ett företag?

Om du vill delta i våra kurser som ett företag eller en grupp, ange detta i din e-post, tillsammans med det uppskattade antalet deltagare. 

Hur mycket kostar detta certifikat?

Alla certifierade ingår i priset för din valda kurs. Du kan använda sådana certifikat på ditt LinkedIn-konto som en PDF-fil. Observera att alla utfärdade certifikat är giltiga under en livstid om inte annat anges.

EnglishSwedish