Workshops

 

Smarta och engagerande workshops för mätbara resultat

Bra workshops driver verksamheten framåt, skapar resultat och engagemang. Det är med samlade krafter ni kan ta er an förändringar, lösa problem och hitta nya möjligheter. En workshop är ett möte där alla förväntas bidra med sina kunskaper, erfarenheter och perspektiv. Men för att lyckas räcker det inte alltid med en annorlunda möblering eller färgglada post it-lappar. Bästa resultatet får ni genom goda förberedelser, där ni tänkt igenom syfte och mål samt har en genomtänkt plan om hur du bäst får medarbetarna att fylla rummet med energi och delaktighet. Det är också viktigt att ha med hur dokumentation och uppföljning ska ske.

Med oss från CCG i laget kan vi bidraga med smarta digitala verktyg som kan mäta möteseffektivitet och engagemang. Men som samtidigt kraftigt underlättar vid bland annat brainstorming, diskussioner och när ni behöver skatta och värdera nya idéer samt förslag. Dessutom förenklar vi din dokumentation, rapportering, planering och uppföljning. Låter det spännande? Hör av dig till oss på CCG om hur vi kan lyfta er nästa workshop.

 

Starka barn – Dunrossdagen 2018

Starka barn – Dunrossdagen 2018

Hur stärker vi barns självkänsla och självförtroende? Angeläget tema för att få barn att må bättre och gärna stanna längre inom idrotten. Idag är medelåldern när barn slutar med idrott – 11 år.

läs mer
Omvärlden och svenskt civilt försvar!

Omvärlden och svenskt civilt försvar!

Vi ser nya arenor för krigsförning. Hybridkrig med nya aktörer eller gamla aktörer som innovativt låter sin militär åka ”på semester” som ursäkt för att närma sig eller inkräkta på andra länders territorium.

läs mer
Rapport från Let´s talk #metoo- konferensen

Rapport från Let´s talk #metoo- konferensen

Är #metoo över? Allt är så tyst! Vad händer? Vi fick en tydligare lägesbild på den nationella konferensen Let´s talk #metoo den 30 augusti 2018. En heldag med späckat program och talarna var några av giganterna inom jämställdhet. Maria Larsson från Clever...

läs mer