Pierre Wettergren – Årets Säkerhetskonsult 2013

Pierre Wettergren utsågs till Årets Säkerhetskonsult 2013 när Security Awards delades ut på Café Opera i Stockholm, torsdagen den 19 september. 

Juryns motivering löd:

“Årets säkerhetskonsult, Pierre Wettergren, har förmågan att på ett lättförståeligt sätt beskriva något som är otroligt komplext och svårt, vårda kundrelationerna på ett professionellt sätt och driva projekt som ger andra både kunskap och insikt – och sätter dessutom, med sin djupa kompetens och innovativa manér, ett angeläget område på agendan.”
Läs hela pressreleasen här.

Storslam för
Clever Collaboration Group

I kategorin “Årets säkerhetsarbete i landsting” fanns Landstinget i Östergötland (LiÖ) med – en kund som CCG har utbildat och stöttat i utveckling och införande av Kontinuitetshantering. Redan 2011 fick LiÖ pris för “Årets säkerhetsarbete i landsting”, så de är en aktör som agerar med säkerhetsarbetet integrerat på alla nivåer.

I kategorin “Årets säkerhetselev” fanns My de Flon – en elev som CCG har utbildat i Kontinuitetshantering på Riskhanteringsakademin Mölnlycke Yrkeshögskola (YHIM). Läs mer om My på skolans blogg här.

Av de tre nominerade i respektive kategori så blev det denna gången bara vår egen Pierre Wettergren som vann sin kategori, men vi är väldigt stolta över att kunna hjälpa kunder ta ledande positioner i samhället. Bra jobbat Landstinget i Östergötland! Bra jobbat My de Flon – framtiden ligger för dina fötter.

Café Opera – Security Awards

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Chinese (Simplified)EnglishFrenchGermanSpanishSwedish
%d bloggers like this: